ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


Ο Αρτέμης Σώρρας είναι Κάτοχος ενός μεγάλου χαρτοφυλακίου διαφορετικών χρηματοοικονομικών εργαλείων, των οποίων είναι Ανέκκλητος Πληρεξούσιος Διαχειριστής και ενεργεί πλήρως αυτόνομα ως ο μόνος αποφασίζων και ο μόνος υπογράφων επ’ αυτών.


ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Το πρώτο οικονομικό εργαλείο που χρησιμοποίησε ο Αρτέμης Σώρρας είναι ένα σύνολο μετοχών της τράπεζας της ανατολής, τις οποίες κατέχει ως κληρονομικό δικαίωμα και ως νόμιμος και ανέκκλητος πληρεξούσιος τρίτων! 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


600 ΔΙΣ

Μέρος των ανωτέρω χρηματοοικονομικών εργαλείων, αφορά μια σειρά Χρεογράφων, αξιολόγησης ΑΑΑ, συνολικού ύψους 2,8 Τρις Δολαρίων Αμερικής. Το ποσό αυτό ούσα οφειλή των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και έχουν τη μορφή Διεθνών Συναλλαγματικών «International Bills of Exchange (IBOE)», οι οποίες διατηρώντας το χαρακτήρα, ως ενοχής εξασφαλιστικής της υποχρέωσης των οφειλετών Η.Π.Α., ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ήτοι είναι Μονομερώς και άμεσα εισπράξιμες στο σύνολο του οφειλομένου ποσού (ήτοι επί του όλου ποσού των 2,8 Τρις Δολαρίων Αμερικής), χωρίς μεσολάβηση τρίτων – δικαστηρίων ή άλλων, ΜΕ ΜΟΝΗ ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΗΠΤΗ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΑ ΠΙΣΤΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ.



ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2020 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


ΚΕΝΤΡΙΚΗ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: ΘΗΒΩΝ 321, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΤΚ.12244
Τηλ. Επικ.: 210 5449779
Ωραριο Λειτουργίας:

18.00 - 21.00 (ΔΕΥΤ-ΠΑΡ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:



ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ⬇️


Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ